Získat vlastní bydlení nebo pronájem nemovitosti? 

Já osobně jsem před takovou situací stála nespočetněkrát. Důvodem bylo to, že jsem pár let strávila dlouhodobě na různých místech v zahraničí. S tím bylo spojené časté hledaní vhodného bydlení a přímý kontakt s tamějším realitním trhem. Z vlastní zkušenosti proto vím, jaká důležitá je úloha realitního makléře, na kterého se klient může spolehnut a s důvěrou s ním může komunikovat od začátku až po úspěšný zrealizovaný realitní proces. V České republice bydlím od r.2015 a od tohoto roku se naplno věnuji realitnímu byznysu. Jako realitní makléř jsem dlouhé leta pracovala v úspěšné a velké realitní kanceláři, než jsem se rozhodla se osamostatnit.

Jsem realitní makléřka, která si váži svých klientů a nabízím přátelský, lidský přístup a ochotu. Rada se věnuji klientům osobně, a to stále považuji za nejlepší způsob komunikace. Pomáhám klientům na jejich životní cestě změny bydlení. Naslouchám jejich plánům, cílů a možným cestám, a jsem připravená jim v této změně pomoct.

 

Poděkování klientům za důvěru

Můj osobní úspěch jsem dosáhla díky tomu, že jsem byla obklopena lidmi, kteří mi věřili,  motivovali a pomohli mi růst. Jakákoliv změna ohledně bydlení je velmi osobní a citlivá  záležitost. Opouštíte své rodné  domy, domy, kde jste strávili nádherná léta, domy, kde máte spoustu příjemných zážitků a také vzpomínek. Tento důležitý životní krok není jednoduchý, a mně těší, že v tento pro Vás důležitý okamžik Vás mohu doprovázet, že Vám mohu pomoci. Mám radost, když vnímám, že spolupráce se mnou Vám dává smysl. Nic mě nepotěší více, než mě doporučíte svým známým. Takové doporučení je projevem maximální důvěry v moji osobu.

 Velice si vážím Vaší důvěry a ráda bych Vám všem klientům poděkovala! 

 

 

 

"Osvědčení o získání profesní kvalifikace"  Odborná způsobilost pro obor. REALITNÍ ZPROSTŘEDKOVATEL (zákon 179/2006 Sb.). jsem získala již 18.5.2020.

Sjednané pojištění odpovědnosti realitního makléře:  Certifikát pojištění odpovědnosti č.9020003867

                                                                                         

                                                                                                                      

 

 

 

Kde inzerujeme?