Reference

Moje spolupráce s paní Katarínou Jurkemíkovou začala před několika lety ohledně pronájmu a prodej bytů. Vždy jsem byla maximálně spokojená, profesionální přístup,milá vždy s usměvem na tváři, perfektní komunikace,pečlivě vysvětleno, administrativa bez problému ,o vše se dokáže postarat. Mohu jen doporučit dávám plný počet hvězdiček.Moc děkuji

S pozdravem Soukupová, 19.říjen 2021


Děkuji za spolupráci a realitní služby. Spolupráce s Vámi byla velice příjemná, jste spolehlivá, svědomitá, korektní a velice pečlivá. Vaše realitní služby doporučuji, vše bylo, jak jste řekla, všechny termíny i administrativní úkony byly vždy provedeny podle plánu a domluvy. Jsem ráda, že jsem Vašich služeb využila a prodej mého domečku právě s Vámi dovedla až do konce a předala velice slušným novým majitelům. V případě takto zásadních životních rozhodnutí, jako je prodej či koupě bydlení, je radost s Vámi spolupracovat, jste člověk na svém místě. Ještě jednou děkuji.  Klímová                                         

Mgr. Klímová, MBA, 2. červenec 2021 


„NADMÍRU SPOKOJEN A HODNĚ CHVÁLIM“ spolupráce s Katarínou Jurkemíkovou a její realitní kanceláři při prodeji mého bytu v Č.Budějovicích byla nadstandartní a hlavně i lidská. Paní Jurkemíkovou jsem oslovil na základě doporučení od kamaráda a mohu s klidným svědomím říci, že to bylo nejlepší rozhodnutí, které jsem mohl udělat. Velmi oceňuji že částku, kterou jsem požadoval za prodej bytu jsem v plné výši dostal a též že paní Jurkemíková nemá přehnanou cenu, účtuje min. náklady za své služby. Pani Jurkemíková má velký přehled ve svém oboru, zajistila kompletní servis od začátku do úspěšného konce, tak že jsem nemusel vůbec se o prodej starat. Vše vyřídila na profesionální úrovni a její služby rád doporučím. Můžete se naprosto spolehnout na spolehlivou a úspěšnou realizaci, která zdaleka překoná Vaše očekávání. Nejlepší realitní makléřka. „Děkuji Vám za vše." 

S pozdravem Milan Cirkl, 18.červen 2021


Dobrý den paní Jurkemikova ,mockrat děkujeme za vaší pomoc a za vas čas ve chvílích kdy jsme vas potřebovali a  nevěděli s něčím rady ,tymto vas chceme pochvalit a doporučit ostatním lidem. Děkujeme za vše s přáním hezkého dne 

J.Koubova a P.Dubravec  :)  10. březen 2021                                                                                     


“S paní Jurkemikovou jsme byli velice spokojeni. Perfektní komunikace, vždy nám poradila, vše vysvětlila. Do budoucna v případě hledaní makléře ji opět zkontaktujeme. Doporučují spolupráci.” 

Zuzana T.,  26.února 2021       


Vážená paní Katarino Jurkemiková. Vaši práci hodnotím jako vysoce profesionální. Jsem velice spokojen s Vaším přístupem při prodeji mé nemovitosti. Kdyby bylo deset hvězdiček, všechny by Vám patřily. Znovu Vám děkuji za vše co jste pro mě udělala.
Děkuji Antonín Prušák, 16.11.2020


Naše spolupráce s paní Jurkemíkovou začala před několika lety. Paní makléřku jsme poznali jako zkušenou a spolehlivou podnikatelku, pracující s vysokým nasazením a jejíž slovo se počítá. Kompletní zákaznický servis je na špičkové úrovni a celý proces probíhá vždy rychle a v přátelském duchu. Na základě našich zkušeností s paní Jurkemíkovou ji můžeme zodpovědně doporučit ostatním.
J. Perner, 16.10.2020


Moje hodnocení naší spolupráce: jednalo se o zprostředkování nájmu bytu, inzerce provedena okamžitě, sjednávání prohlídek probíhalo po domluvě také okamžitě. Klienti byli filtrováni dle mých požadavků, nedocházelo k nedorozuměním. Po cca třech týdnech došlo k uzavření nájemní smlouvy, vše bylo dobře připraveno. Shrnutí - spolupráce podle mých představ, bez problémů. 
Zdravím, Z. Vaněk, 14.10.2020 


Dobrý den, obvykle na výzvy týkající se hodnocení nereaguji, ale v případě makléřky Jurkemíkové dělám výjimku. Způsob domluvy a rychlost reagování ohledně podnájmu bytu v Českých Budějovicích byly perfektní. Paní makléřka má svůj systém získávání informací o potenciálních nájemnících prostřednictvím dotazníku, přes který o nich dostává základní a přesné informace, které ve výsledku umožňují oběma stranám se dohodnout na představách o podnájmu. Její služby vřele doporučuji.
Alena N. 21.9.2020


"Paní Jurkemikova je realitní maklerka na svém místě. Její služby jsem využila opakovaně vždy k maximalni spokojenosti. Doporučuji. Petrova Jana" 
Petrova Jana, 1.9.2020


Ke spolupráci s paní Jurkemíkovou se mohu vyjádřit jen vysoce kladně, neboť aktivně vyhledávala vhodné klienty. Vždy postupovala profesionálně a spolehlivě, s plným respektem k mým požadavkům na budoucího nájemce.
Z. Pavlásková, 24.6.2020


Paní Jurkemíková nám opakovaně našla nájemce pro naše nebytové prostory v ČB. Její jednání bylo vždy profesionální a pokud bylo třeba, přijela na jednání i o víkendu. Její činnost hodnotím velmi kladně, protože nás vždy zdárně provedla všemi úkony spojenými se změnou nájemce od ukončení staré smlouvy až k uzavření smlouvy nové, včetně předávacích protokolů. Pokud budeme v budoucnu potřebovat služby realitní kanceláře, určitě se na paní Jurkemíkovou opět obrátíme.
Ing. Josef Čejka, 7.2.2020


Paní Jurkemíkovou jsme si vybrali na doporučení syna. Dnes jsme ukončili prodej chaty se zahradou. Vše proběhlo bez problémů - děkujeme. Paní Jurkemíková nás informovala o prohlídkách a jejich výsledku. Administrativa kolem prodeje proběhla rovněž v pořádku. Tuto makléřku můžeme všem jen doporučit, pokud budeme potřebovat služby realitní kanceláře, velmi rádi využijeme její služby.
Martin Kuliš st., 5.2.2020


Jsme majiteli bytu v bytovém domě Jírovcova, Č. Budějovice, který jsme říjnu loňského roku pořídili jako investici. Se žádostí o získání vhodných nájemníků jsme se obrátili na paní Kateřinu Jurkemíkovou. Znovu jsme se na ní obrátili v letošním roce se žádostí o sehnání nájemníků nových, neboť ti původní se přestěhovali do svého RD. Běžně nereagujeme na žádost hodnocení poskytnutých služeb. V tomto případě velmi rádi - iniciativně - učiníme výjimku. Práce paní Jurkemíkové byla vskutku profesionální a to se vším co k tomuto pojmu patří. Odborné znalosti, schopnost vytypovat vhodné žadatele, empatie, řešení problémů bez ohledu na čas. Vždy z ní vyzařovala pozitivní energie. Prostě radost s ní jednat. Myslíme, že takovou členku týmu mohou ostatní Realitám jen závidět.
MUDr. Olga a Ing. Bohumír Papáček, 6.11.2019


Reality zastoupené paní Jurkemíkovou představují špičkovou úroveň. Je vysoce profesionální, má aktivní přístup ke své práci, kterou dokonale ovládá. Bezesporu patří k nejlepším. Všem zájemcům o tyto služby ji mohu plně doporučit.
Mgr. Natálie Mohamadová, 26.7.2019


S potěšením zasílám VELKÉ díky paní Kataríně Jurkemíkové za profesionální a nadstandardní přístup k prodeji mé nemovitosti. Paní Katarína byla k dispozici doslova "ve dne v noci" a vždy jsem se mohl spolehnout na to, co jsme si domluvili. Jenom víc takových lidí, kteří dělají svoji práci na 100% a ještě jsou milí. Mnohokrát díky a zase někdy na shledanou.
Karel Klečka, 25.7.2019


Na základě spolupráce s makléřkou Katarínou Jurkemíkovou zasílám pochvalu za milé, vstřícné a pečlivé jednání s klientem. Rád ji oslovím pro případnou další spolupráci a budu ji doporučovat.
Ing. Karel Mondspiegel, CSc.


Po využití služeb Vaší realitní kanceláře si Vám dovoluji vyjádřit poděkování za profesionální přístup makléřky, paní Kataríny Jurkemíkové. Spolupráce byla vynikající, řešení věci rychlé a bez problému. Vaši kancelář tak mohu doporučit svým klientům.
Mgr. Daniel Kukla


Ráda bych poděkovala za velmi profesionální, rovný a lidský přístup realitní makléřky paní Katariny Jurkemikové. Kontakt jsem dostala od mé švagrové a musím říci, že po všech stránkách kladné reference na paní Jurkemikovou , jsou opodstatněné. Naše spolupráce nadále pokračuje a pokud bych i do budoucna makléřské služby potřebovala, opět se na paní Jurkemikovou s plnou důvěrou obrátím. Rovněž ji vřele doporučím i svým známým. Opravdu není co vytknout. 100% nasazení, profesionalita, jasný a pevný postoj. Pokud bych mohla ohodnotit bodově, dala bych plný počet a ještě něco navíc :)
Pavla Janečková


Služby této realitní kanceláře a konkrétně realitní makléřky Kataríny Jurkemíkové využívám opakovaně, neboť si vážím jejího solidního jednání a profesionálního vystupovaní. Doporučuji.
Martina Simotová


Chtěl bych tímto poděkovat za dobře odvedenou práci ve věci pronájmu nebytového prostoru a doporučit makléřku paní Katarínu Jurkemíkovou ostatním. Její práce byla profesionální a jednání velmi příjemné.
Jaroslav Daněk


Rád bych se s Vámi podělil o zkušenosti s realitní makléřkou paní Jurkemikovou. S touto realitní makléřkou jsme prodávali v tomto měsíci můj rozestavěný RD v Boršově n. Vlt. S prací paní Jurkemikové jsem byl spokojen. Ocenil bych především to, že mně pravidelně informovala o veškerých prohlídkách, o zájemcích a ve fázi nalezení vhodného zájemce o každém dalším kroku, který bude následovat. Z vyprávění známých vím, že toto nebývá pravidlem. Díky aktivnímu přístupu makléřky byla nemovitost velmi brzy prodána a i následná, administrativní část, proběhla bez větších komplikací. Realitní makléřku paní Jurkemikovou bych s klidem doporučil svým kamarádům i známým.
Martin Kulis


Výborná spolupráce s paní Jurkemíkovou. Prodávala náš dům v Buděticích a její práce byla naprosto profesionální. Není jednoduché v dnešní době potkat slušného a profesionálního realitního makléře, kterým paní Jurkemíková bezesporu je.
Mgr. Petra Jiroušková

 

Kde inzerujeme?